Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

θρυλικές διαδρομές


Οι προκλήσεις του παγκόσμιου χάρτη!

Για σένα που το χόμπι σου είναι η οδήγηση και πάντα απολαμβάνεις λίγο ποιοτικό χρόνο στο βολάν, να ποιους δρόμους πρέπει να διαβείς!


Ένας εντυπωσιακός αυτοκινητόδρομος ή μια δύσκολη κατάβαση διεγείρει τις αισθήσεις του παθιασμένου οδηγού, αντικαθιστώντας το καθημερινό και κοινότοπο με το επικό∙ μαγευτικά τοπία, άγνωστα εδάφη και προκλητικές στροφές μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την αντίληψή σου για το τι σημαίνει οδηγική εμπειρία!

Αυτές οι 20 μυθικές διαδρομές συνιστούν από μόνες τους έναν διαχρονικό θρύλο και σε προτρέπουν να βγεις στον δρόμο...

Highway 1 - Καλιφόρνια, ΗΠΑ




Η αχανής ασφαλτοστρωμένη έκταση «γλείφει» την τραχιά ακτογραμμή της Καλιφόρνια και είναι διάσημη για την ιλιγγιώδη πανοραμική θέα των επικίνδυνων γκρεμών και των τεράστιων και απόκρημνων βράχων, αποκαλύπτοντας σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια το άγριο σκηνικό του Ειρηνικού Ωκεανού.

Deals
Gap - Τενεσί, ΗΠΑ

Γνωστό και ως «ουρά του δράκου», το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου Route 129 είναι περιώνυμο για τις προκλητικές του καμπύλες, με περισσότερες από 318 στροφές σε λιγότερο από 18 χιλιόμετρα! Ούτε κόμβοι ούτε άλλοι δρόμοι θα διακόψουν την απαιτητική οδήγηση μέσα στο καταπράσινο δάσος∙ κάνε ωστόσο μια στάση για να αποτίσεις φόρο τιμής στο «Δέντρο της Ντροπής», όπου εξαρτήματα τρακαρισμένων μοτοσικλετών κοσμούν τον κορμό του και κρέμονται από τα κλαδιά του ως αέναη υπενθύμιση των κινδύνων που κρύβει ο συγκεκριμένος δρόμος…
delamagen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφοδεύστε τις σκέψεις σας ελεύθερα!