Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Κύπρος: Τη βίασε ο γυναικολόγος της!

Κύπρος: Τη βίασε ο γυναικολόγος της!
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη 56χρονου γιατρού (γυναικολόγου) του ιδιωτικού τομέα που διατηρεί κλινική στην επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με αδικήματα που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων και άσεμνης επίθεσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτού, γυναίκα ασθενής κατήγγειλε ότι… ενώ βρισκόταν στην κλινική του συγκεκριμένου γιατρού για σκοπούς ιατρικής επέμβασης και τελούσε υπό την επήρεια υπνωτικού φαρμάκου, σε κάποια στιγμή ξύπνησε και αντιλήφθηκε το γιατρό να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω της ολόγυμνος.

Εναντίον του γιατρού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας ερευνήθηκε η κλινική του από την οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τέσσερα τηλέφωνα για να τύχουν περαιτέρω επιστημονικής εξέτασης αλλά και αξιοποίησης στο πλαίσιο της υπό διερεύνησης υπόθεσης.

Το θύμα υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, από την οποία προέκυψαν σημαντικά ευρήματα.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτό, ο ύποπτος προβαίνει σε θεληματική κατάθεση και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
larnacainfo.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφοδεύστε τις σκέψεις σας ελεύθερα!