Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ξανθιές εναντίον μελαχρινών

Υπάρχει και κάποια αλήθεια στο παλιό απόφθεγμα, «οι ξανθιές είναι περισσότερο διασκεδαστικές.” Μελέτες έχουν δείξει ότι…
οι ανοιχτόχρωμες γυναίκες , συχνά χαρακτηρίζονται ως πιο ελκυστικές, νεότερες και υγιέστερες από ό, τι μελαχρινές. Οι ξανθιές τείνουν επίσης να κερδίζουν περισσότερα χρήματα και να παντρεύονται πλουσιότερους.
Για το 90 %του παγκόσμιου πληθυσμού που χαρακτηρίζονται ως μελαχρινές, βέβαια, αυτό μπορεί να είναι ….προβληματάκι αλλά μη μου βιαστείτε να βαφτείτε.
Και ο λόγος? Ενώ οι ξανθιές μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικές, τις μελαχρινές τις  παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά.  Τουλάχιστον σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Scandinavian Journal of Psychology. Για τη μελέτη, και μόνο έκαναν ένα πείραμα. Μία γυναίκα επισκέφτηκε 3 διαφορετικά κλαμπ σε τρία διαφορετικά βράδια- σε ένα ως μελαχρινή, στο άλλο ως ξανθιά και στο τελευταίο ως κοκκινομάλλα.
Οι περισσότεροι άνδρες την πλησίασαν όταν ήταν ξανθιά.
Ωστόσο η έρευνα συνεχίστηκε και όταν έδειξαν τη φωτογραφία της σε άντρες ως κοκκινομάλλα, αξιολογήθηκε ως γυναίκα με ταμπεραμέντο, ως μια ξανθιά,  θεωρήθηκε ως “γυναίκα με ανάγκες” και ως  μελαχρινή,  ως ευφυής, προσιτή, ιδανική και ελκυστική.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πηγή : mychannel

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφοδεύστε τις σκέψεις σας ελεύθερα!