Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Jenna Jameson: ο θρύλος του πορνό

 
Πρόκειται για την πιο διάσημη πορνοστάρ του κόσμου. Η πασίγνωστη  Jenna Jameson(το πραγματικό του όνομα είναι, Jenna Marie Massoli) έχει ….γίνει μία  βιομηχανία από μόνη της.
Η ιστορία της ξεκίνησε από το γυμνάσιο, που σύμφωνα με ισχυρισμούς της βιάστηκε αρκετές φορές. Κατόπιν έφυγε από το σπίτι της για να ζήσει με το φίλο της και, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να γίνει ένα Vegas showgirl,  ξεκίνησε την μετέπειτα λαμπρή της καριέρα ως γυμνό μοντέλο.
Πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία hardcore το 1995, μετά από έναν εθισμό στα ναρκωτικά που την έφτασε να ζυγίζει μόλις 40 κιλά.  Η καριέρα της ωστόσο απογειώθηκε γρήγορα. Μέχρι το 2001, η Jameson κέρδιζε 60.000 δολάρια την ημέρα για να hardcore ταινίες, και πάνω από 8.000 δολάρια τη βραδιά για να κάνει εμφανίσεις σε στριπτίζ κλαμπ.
Χάρη όμως στον φανατικό της θαυμαστή Howard Stern, ο οποίος της χάρισε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του, «τα ιδιωτικά μέρη”, και τακτικές εμφανίσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή του, η δημοτικότητά της έφτασε στα ύψη. Με τον καιρό αποδείχτηκε τεράστιο επιχειρηματικό μυαλό. Αξιοποίησε τους φανς της και έκανε το ιντερνετικό  ClubJenna,  με έσοδα που εκτιμώνται σε πάνω από $ 30 εκατ. ευρώ.

Η αναγνωσιμότητα της δε την έκανε να είναι η πρώτη και μοναδική πορνοστάρ που έχει το δικό της ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισώ … που αλλού στο Λας Βέγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφοδεύστε τις σκέψεις σας ελεύθερα!